Ziyarette Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir İl Emniyat Müdürü Mehmet Artunay'a Dersiad'ın Misyon ve Vizyonu hakkında bilgi verdi. Ziyarette Dersiad Yönetim Kurulu Üyesi; İşadamı Necdet Civelek, İşadamı Kemal Sertbakan, İşadamıİbrahim Karaşahin, İşadamı Medet Ay Av.Mehmet Yücel,Turizmci İşadamı Mehmet Ali Soydemir  ve işadamı Murat Akbudak,İşadamı Ünal İkizoğlu, Av. Mustafa Yavuz da hazır bulundular.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Konuşmalarında: “Nevşehir’in huzur ve sükûneti için en az bizler kadar çaba sarf eden ve bu ülkenin gençliğine sahip çıkabilmeyi kendilerine düstur edinmiş kişi,kamu ve özel kuruluşlardan  kim varsa gönülden tebrik ediyorum. Takdir edersiniz ki bir şehrin ve ülkenin emniyeti sadece polisin ve askerin göstereceği gayret ile değildir. O şehrin, kanaat önderlerinin, sizler gibi sivil toplum kuruluşlarının ve hizmet ehli gönül insanlarının ve milletine sevdalı olanların, yani tüm vatandaşlarımızın ortak çabası ve gayretiyle ile sağlanacaktır.” dedi.

Sözlerine “Nevşehir ilimizin refahı için bugüne kadar kimlerin bir nebze katkısı olmuş ve bundan sonrası için olacak ise o kişi ve kişileri, ancak hayırla ve şükranla yâd ederiz.Böyle yürekli insanlar ile aynı ülkede yaşıyor olmaktan onur ve gurur duyarız “ şeklinde tamamladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek,Meslek hayatı boyunca birçok Emniyet Mensubumuz gibi vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için çalışmış ve gerektiğinde canını ortaya koymuş olan Emniyet müdürümüz Mehmet Artunay beye Nevşehir’de ki yapacağı görevlerinde de başarı ve muvaffakiyet dilediklerini ifade etti.”

Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek ,İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Bey'e Çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak  ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sundu...

Bir hatıra fotoğrafı çektirilerek sonlandırılan ziyaret iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.