Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel Yerel Haber sitesi www.fibhaber.com Nevşehirli takipçilerine daha iyi hizmet vermek için yenilendi.

Farklı İlkeli ve objektif bir şekilde 10 yıldır yayın hayatına devam eden www.fibhaber.com haber sitemiz, kurulduğu günden bu yana yaptığı haberlerle tüm sektörde kaynak bir site olmuş ve çok sayıda meslektaşımızın da beğenisini toplamıştır.

“Nevşehir ve Kapadokya Bölgesi'nin Gören Gözü, Duyan Kulağı ” sloganıyla 2006 yılında yayın hayatına başlayan , Haberde Nevşehir'in İlk İnternet Gazetesi Fibhaber.com, 10. Yaşını kutluyor.

Yaptığı güncel haberleriyle Nevşehir'de Bölgenin gündemini belirleyen ve on yıldır Dünya'daki tüm Nevşehirlilerin gözü kulağı olan haber sitemiz aynı zamanda sektörün ilk özel internet haber sitesi olma özelliğini de taşıyor.

Objektif yayıncılık ilkesinden de ödün vermeyen Fibhaber.com, 10. yılını kutlarken her ne kadar çeşitli engellerle karşılaşsa da gerek dinamik kadrosuyla gerekse de yaptığı özgün haberlerle hep güncelliğini korumuştur.

Farklı , İlkeli Basın anlayışıyla bir şekilde 10 yıldır yayın hayatına devam eden haber sitemiz, kurulduğu günden bu yana yaptığı haberlerle tüm sektörde kaynak bir site olmuş ve çok sayıda meslektaşımızın da beğenisini toplamıştır.

Tüm Nevşehirlilerin sesini duyurma ve sorunlarımıza çözüm üretmek için yola çıkmış olan sitemiz, gazeteciliğin temel ilkelerini de yerine getirerek habercilik kriterlerine göre hareket etmektedir.

Gerek sosyal medyadan gerekse fibhaber.com sitemizden bize ulaşan tüm okuyucularımıza, Nevşehirli hemşehrilerimize, sitemizi destekleyen tedarikçi firmalarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

www.fibhaber.com ile Birlikte nice 10 yıllara…
 
Saygılarımızla,

Web Sitemiz Yeni Yüzüyle Yayında! 
Nevşehir’de İnternet Haberciliğin Merkezi olarak Farklı İlkeli Basın anlayışıyla 2006 yılında yayın hayatına başlayan fibhaber.com haber sitemiz siz değerli Nevşehir halkına Yenilenen Yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.

Siz değerli halkımızın destek ve dualarıyla 10. yılını dolduran 'Fibhaber.com' Haber Merkezi Nevşehir'de Medya sektörünün Lideri olarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. 

Yeni Dünya'nın teknolojik son donanımıyla tüm imkanlarını haber sitemizde siz değerli takipçilerimize aktarmayı düşünen FİB Haber ekibimiz sitemizin haber temasını değiştirmeye karar verdi. Yeni dizaynıyla sitemiz takipçilerine daha güzel bir görünüm ve daha güvenilir bir hizmet vermeyi düşünen Fibhaber.com her geçen yıl gelişerek, Nevşehir halkının hizmetine sunuldu.

FİBHABER.COM, Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı olarak, Haberin Merkezi ve anında sıcak bilgileriyle farklı bakış açılarıyla göz doldurmaya devam edecek.

2016 yılında siz değerli Nevşehir halkına daha farklı bir bakış açısıyla yayın hayatına devam etmeyi planlayan ekibimiz çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Her zaman doğru haberi aldığınız sitemiz her zamanki gibi bol resimli ve videolu içerikleriyle sizlerle olacak. 

Siz değerli takipçilerimiz, aynı zamanda fibhaber.com haber sitemizde sadece Nevşehir’e dair haberlere değil, İHA aboneliği sayesinde Ulusal bazda Dünya ve Türkiye’den tüm gelişmelere anında ulaşabileceksiniz...

Yeni sade tasarımımız sayesinde haber okurken sitemizden ayrılamayacaksınız. Yeni dizaynımızı beğendiğinizi umarak bizden ayrılmayın diyoruz.

Nevşehir'in ilk İnternet Haber Gazetesi olma özelliği taşıyan FİB Haber.Com sitemiz yapısı altında, Nevşehir ve Kapadokya Bölgesiyle tüm ilçe , belde ve köylerden anında haberleriyle sizlere daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.

10.Yılımızda tüm Nevşehir halkına Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Dünya'ya açılan penceresi FİB Haber.Com 'la Daha Nice Yıllara...! 

Bizi takip etmeye devam edin.

Nevşehir'in Sesi ve Sitesi www.fibhaber.com Gözünüz Kulağınız Olmaya Devam Ediyor!