Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında bir motosikleti gözüne kestiren hırsızlar, çok kısa süre içerisinde motoru çalarak hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı ise anbean bir otelinde güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Göreme beldesinde dakikalar içinde motosikleti çalan hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı.Şimdi her yerde yüzlerini kapamayan bu 3 şüpheli gencin çaldıkları motorsiklet aranıyor.

Edinilen bilgilere göre, Hırsızlık, Göreme beldesi Avcılar Mahallesinde Pazar günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, çalınan motorun sahibi Emre Erdoğan, il dışına çıktığı için kardeşi Ramazan Erdoğan'a motosikletini emanet etti. Ramazan Erdoğan ise, pazardan aldıkları sebze ve meyva poşetlerini evine bırakmak için gitti ve ikamet ettiği evlerinin önüne motosikleti park etti. Üzerinde anahtarını bırakarak gittiği evinden dışarı çıkan mağdur vatandaşımız motosikletinin yerinde olmadığını fark etti. Daha sonra hemen evlerinin yanındaki bir otelin güvenlik kamerasına bakan vatandaşımız 3 genç tarafından motorsikletinin çalınmasının şok görüntülerini izledi. Olaydan hemen sonra Jandarmaya gidip ifade verdiğini belirten Ramazan Erdoğan, motosikletinin bir an önce bulunmasını istedi.

Bir otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise hırsızların çaldığı motosikletle hızlı olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde yüzleri açık bulunan hırsızların rahat tavırları pes dedirtti.

Kısa sürede motosikleti harekete geçiren şüpheliler, olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Dakikalar içinde gerçekleşen hırsızlık saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Heryerde aranan motorsikletin bulunması an meselesi...

Beyaz renkli Mondial marka 50 US 414 plakalı motosiklet 30 Eylül 2018 pazar günü SAAT:18:00 sularında Göreme Avcılar mahallesinde ki evleri önünden çalınan motorsikletini gören duyan yada tanıyanların insaniyet namına bana yada jandarmaya bildirmeleri rica olunur.

Numaram: 0 507 257 50 65