Önceki döneminde kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yöneticiler ile kurduğu iyi diyaloglar sayesinde mahallesinin eksiklerini tamamlamada başarılı olan Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesi'nin sevilen muhtarı Abdurrahman Keten adaylığı konusunda şu açıklamalarda bulundu;

"Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesi Sakinleri, Mahalle Muhtarı Olarak 5 Yıllık Görev Sürem Boyunca, Yılmadan ,Yorulmadan Ve Çözüm Odaklı Bïr Hizmet Anlayışı ile ilgili Kurum Ve Kuruluşlar ile işbirliği içinde Layıkıyla Mahallemizin Sorunlarını Büyük Ölçüde Çözdük. 31 Mart 2019 Seçımlerınde Mahalleme Hizmete  Kaldığım Yerden Devam Etmek için Yeniden Muhtar Adayı Olacağım. Kamu Oyuna Saygıyla Duyrulur. Halka Hızmet Hakka Hizmet Anlayışı Ile Allah In Rızasını Kazanmak Üzere Çıktığım Bu Yolda Desteklerinizi Bekler Saygılar Sunarım." dedi.

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten, Özellikle yardımlar konusunda adaletli davranarak üzerime vebali olan bu hayırların yerine ulaşmasında titiz davrandım. Karşımızdaki insanların rencide olmamasına deşifre olmamasına gayret gösterdim”

Mahalle sakinlerine telefon numarasını vermekten çekinmeyen 24 saat hizmette olmaktan sevinç duyduğunu dile getiren Keten Cevher Dudayev Mahallesinin tüm eksiklerini gidermek arzusunda olduğunu dile getiriyor.