Marka Şehirler, Marka İnsanlar Dergisi'nin Kültür ve Turizm Yazarı Sosyolog Senem Güler, derginin yeni sayısında Nevşehir'i tanıtmak  için geldiği ilimizde www.fibhaber.com haber merkezimizi ziyaret etti.

 "Günümüzde artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını dile getiren Kültür ve Turizm Yazarı Sosyolog Senem Güler, her kentin kendine özgü bir ruhu olduğunu, şehirleri kendi değerleriyle öne çıkararak sınırlarının ötesine taşımak gerektiğini söyledi.  

Kent tarihi ve kültürünü konu alan süreli yayınların bu anlamda önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Güler, bizde bu bağlamda Marka Şehirler, Marka İnsanlar Dergisi olarak Anadolumuzun kadim kenti Nevşehir'in tarihi, turizmi ve kültürel zenginliklerini okuyucularımızla buluşturmak üzere burada bulunuyoruz. Dergimizin önümüzdeki ilk yeni sayısında dolu dolu bir Nevşehir konusunu işleyeceğiz" dedi.

Güler, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com ile bizi buluşturan değerli dostumuz Alparslan Ünal beyede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi. 

Güler'e, beraberinde Nevşehirli değerli hemşehrimiz ve Milletvekili Danışmanı Alparslan Ünal eşlik etti.