Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Ahiler haftası kapsamında Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, İl Müdürü Ahmet Taygurt,İl Ticaret Müdürlüğü çalışmaları hakkında FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'a bilgiler verdi.


Bizlerin çalışmalarını kamuoyuna duyuran ve desteklerini bizlerden esirgemeyen FİB Haber'e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Başarılı çalışmalarınız için de sizleri tebrik ediyorum diyen Taygurt, www.fibhaber.com u ilgiyle takip ettiklerini ve beğenerek okuduklarını söyledi.

Fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ise Nevşehir Ticaret İl Müdürü Taygurt'un Nevşehir'de aktif ve etkili çalışmalar yaptığını kaydederek, Taygurt ve ekibine başarılar diledi.


FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordünatör İbrahim Uysal tarafından ağırlanan Taygurt, başarılı ve objektif yayın yaptığı için FİB Haber İnternet gazetemize teşekkür ederek günün anısına FİB Haber Merkezine Fincan Takımı Hediye Etti.

Taygurt ziyarete ilişkin açıklamasında, "Nevşehirimizin en çok okunan takip edilen internet haber portalı Sayın FİB Haber yöneticilerini ziyaret ettim. Ahilik haftasında kurumumuza verdiği haber ve iletişim destekleri için ayrıca zaman içerisinde halkımıza kurumumuzun bilgilendirme mesajlarını yayınlayan Güleryüzü ve samimi insanlar Fikret ve İbrahi̇m beye teşekkür ettim. Kendilerine küçük bir hediyemizi taktim ettim" dedi..