Nevşehir Valiliği himayesinde geçtiğimiz gün uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen yürüyüşün güzergahında yapılan değişikliğin duyurulmamasına vatandaşlar ve ülkücüler tepki gösterdi. 

Köprübaşı mevkiinden başlayıp Nissara AVM önüne kadar düzenlenmesi beklenen yürüyüşün güzergahı nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı değişti. Günler öncesinden duyurusu yapılan bu yürüyüş güzergahı son anda Nevşehir Valiliği önünden başladı. Bu duyurudan haberdar olmayan Nevşehir Ülkü Ocakları mensubu gençler ve yüzlerce vatandaş Köprübaşı Mevkiinde toplandı. Protokolden kimseyi göremeyen kalabalık gurup değişikliğe rağmen yürüyüşünü yapıp sloganlar ile uyuşturucuya mücadele konusunda desteklerini gösterdi. 

Yapılan değişiklik hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali  Türker; "İnsanlara günler öncesinden duyurusu yapılarak toplumun kanayan yarasi uyuşturucu ile mucadele konusunda düzenlenecek yürüyüş yeri olarak Köprübaşı Mevkiine çağırıldı. Ancak, ne yazıkki kimsenin bilmediği güzergah değişikliği sayesinde insanlar yanlış yere yönlendirildi. Yüzlerce kişi yanlış yerde toplandı. Son anda yapılan bu değişikliği kınıyor, bir sonraki organizasyonlarda daha dikkatli olunmasını tavsiye ediyoruz." dedi.

Haber: Mustafa Ferveren