Nevşehirli hemşehrimiz Kaymakam Tekin yıllık izinlerinde geldiği memleketi baba evinde ailesinin bayram temizliğine yardımcı oldu.

İstanbul Başakşehir kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Kurban bayramında Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Paşalı köyündeki baba ocağını ziyaret etti. 

-MAKAM, MEVKİ VE TEVAZU-

"Kaymakam oldu ama özünü hiç kaybetmedi..."

Nevşehirli olmasıyla gurur duyduğumuz NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin Kurban Bayramını Avanos ilçesine bağlı Paşalı köyünde ailesi ile birlikte geçirdi. Kurban Bayramı öncesinde yaşlı ailesinin bayram temizliği için kolları sıvayan Tekin, eline aldığı bezle bayram temizliği yaparken ailesinin de duasını aldı.

Eski günleri yad ederek ailesine yardım eden Kaymakam Tekin, sosyal medya hesabından ‘Aileye yardım, eski günlerdeki gibi’ sözleriyle paylaştığı fotoğrafı taktir edilirken, büyük beğeni aldı.

Yıllık iznini memleketinde sürekli sıa-i rahim yaparak ailesi ile birlikte olmayı tercih eden Tekin, Kurban Bayramı'nın ilk günü  bayram namazının ardından köyündeki aile mezarlığını ziyaret etti. Tekin, Kabristan ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımında;  "Bayramda Mezarlık Ziyareti...Süleyman Ve Seyit Dedelerim, Zeynep Ve Elif Ebelerim, İsmet-Şerafettin-Bilal Dayılarım, Fatma Halam, Tekin Bebeğim." ifadelerine yer verdi.

Kurban Bayramını bayram tadında ailesiyle birlikte memleketinde geçirmeyi tercih ettiğini ifade eden Kazım Tekin yaptığı açıklamasında,"Nevşehirli tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum, Tüm Müslüman aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bayram günlerinde mümkün mertebe insanın kendi ailesi ile birlikte geçirmeye özen göstermeli. Bizleri yetiştirip büyüten Aile büyüklerimizi özellikle bayram günlerinde boynu bükük bırakmayalım. Bu manada dolu dolu bir bayramı daha geride bıraktık. Hep birlikte daha nice güzel bayramlara..." dedi.
 

NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'i daha önce hiç böyle hiç görmediniz...