Nevşehir yeni sanayi bölgesinde bulunan tuvaletin kapısına kilit vurulması sanayi esnafı ve vatandaşları mağdur etti.
Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Belediyesi tarafından yeni sanayi sitesi 6. blokta bulunan tuvaletin kapısına kilit vuruldu. Bunun üzerine tepkilerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar bu ne saçmalıktır böyle. Sanayi esnafı nereye yapacak, nereye gidecek. Lütfen yetkililer sesimizi duysun." diye konuştular.

"Sanayi Tuvaleti Kapanınca Vatandaş Mağdur Oldu"

Tepkilerini FİB Haber.Com  WhatsApp İhbar Hattından gazetemizle paylaşan vatandaşlar; ”Sanayimiz tuvaleti kapısına kilit vurulmuş durumda.  'Biz şimdi nereye s...cağız' bizi hiç düşünen yokmu? Burası için Belediye bakım yapacak diyen var, yıkılacak diyen var açıkcası herkes kafasından bir şey konuşuyor" sözleriyle şikayetlerini dile getirdiler.

Konuya ilişkin FİB Haber Merkezi olarak görüştüğümüz Nevşehir Belediyesinden açıklama geldi...

Yapılan açıklamada, Bahse konu olan tuvalet maalesef aşağıdaki görüntülerde de olduğu gibi sanayimize hiç yakışmayacak, sağlıksız bir durumda idi. Bu konuda Belediyemiz olarak gerekli çalışmaları başlatmak üzere tadilat ve onarımlarını yapmak için tuvaleti kapadık. Kısa bir süre içerisinde gerekli çalışmaları tamamlayarak sanayi esnafımızın hizmetine sunacağız. Ve bu utanç verici görüntülerden sanayi esnafımızı kurtaracağız...Ayrıca tuvaletin gerekli çalışmaları tamamlandığında buraya birde görevli koyacağız" denildi.

Sözün özü: 1.) Umuyoruzki sanayi esnafımız ve vatandaşlarımızda gerek insan gerekse çevre sağlığı açısından bu umumi tuvaleti kendilerine yakışır bir şekilde kullanacaktır...

2.) Nevşehir Belediyesindende vatandaşların mağduriyet yaşamaması için biran önce çalışmalarını tamamlamasını bekliyoruz.