Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit ve beraberindeki heyet, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber. Com İnternet gazetesini ziyaret ettiler.

FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Saadet Partili İl Başkanı Ali Doğan Simit parti çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Basın mensuplarının Nevşehir’de büyük bir sorumluluğu üstlendiğini ve ayna görevi yaptığını vurgulayan Nevşehir Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit ​​​​​, FİB Haber İnternet Gazetesi çalışanlarına, başarılı çalışmalarıyla Nevşehir’e verdiğini hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Gündemi sizlerden takip ediyoruz. Siz vatandaşın gözü kulağı olduğunuz sürece Nevşehir’imizin gelişmesi daha ileriye gidecektir.” dedi.

Simit : İstanbul’da ‘Kudüs Mitingi’ düzenleyeceğiz...

9 Şubat tarihinde İstanbul'da düzenleyecekleri Kudüs mitingine de davet eden Başkan Simit yaptığı açıklamasında; ABD'nin Filistin- İsrail meselesine yönelik hazırladığı sözde barış planı ile ilgili "Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır. Hayali ve toprağı olmayan bir ülke kuruyorlar. Bizim buna razı olmamız mümkün değil. 9 Şubat’ta İstanbul'da Kudüs Mitingi düzenleyeceğiz. Tüm Nevşehir halkımızı bu tarihi güne bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı'da, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, oldukça zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ülkemizin huzurlu günlere ihtiyacı var. Rabbim ülkemize, devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi. 

Ziyarette İl Başkanı Simit'e, AGD adına Emekli İmam Bayram Çekiç ve SP Merkez ilçe adına ise Kenan Bilgin eşlik ettiler.