Nevşehir Valiliği öncülüğünde Kapadokyanın daha etkin bir şekilde tanıtılması için tek çatı altında oluşturulan ve alınan karar gereğince 2017 yılında katılımına karar verilen fuarlardan birisi olan İtalya ‘’World Travel Market Latin Amerika Turizm Fuarı’’nda Kapadokya Bölgesi tanıtılacak.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaslan, Brezilya'nın Sao Paulo Şehrinde Gerçekleştirilecek Olan ve 60 ülkeden 1.250 den fazla kurumun katılacağı World Travel Market Latin Amerika Turizm Fuarına katılmak için Brezilya'ya gitti.

04-06 Nisan 2017 tarihleri arasında 3 gün sürecek olan "World Travel Market Latin Amerika Turizm Fuarı’nda", Kapadokya Bölgesi’ni, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaslan, Uçhisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özge Önceroğlu, ve Bölge turizmcilerinden Ziya Taşdeler temsil edecek.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan," Uçhisar'ıyla, Göreme'si ile, Ürgüp'ü, Ortahisar'ı, Avanos'uyla tüm Kapadokya'mızı en güzel şekilde tanıtmak için Brezilya'da bulunuyoruz" dedi.

Başkan Karaaslan, " Yarın gerçekleştirilecek fuar öncesinde, Brezilya Kültür Ateşeliği'nin evsahipliğinde, Sao Paulo Baskonsolosumuz Sayın Serkan Gedik, Sao Paulo Kültür Ateşemiz Sayın Ahmet Çanga, THY Sao Paulo Müdürümüz Sayın Özgür Boran ve Brezilyalı sanatçı dostlarımız, iş dünyası temsilcilerinin , ünlü bloggerların ve TV Globo yetkililerinin katılımıyla düzenlenen yemekte Brezilya ve Türkiye dostluğunu ve turizmini pekiştirmek için biraraya geldik. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum." dedi.