Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı - ICOSS Kapadokya” 16 Nisan Pazartesi günü Nevşehir ÜrgüpTurgut Özal Konferans Merkezi’nde başlayacak.

CES Scientific Group ve Nevsehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından 16 – 20 Nisan 2018 tarihleri arasında Ürgüp Turgut Özal Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı – ICOSS Kapadokya Konferansı, tüm Dünya’dan farklı üniversite, kurum ve kuruluşlardan bilim insanlarının, araştırmacıların, öğrencilerin Sosyal Bilimler alanlarındaki araştırmalarını sunacaklarını bilimsel bir forum olacak. 

ICOSS Kapadokya Konferansı, katılımcıların fikir ve araştırmalarını yüz yüze tartışabilmeleri, yeni araştırmalar için iş birlikleri geliştirmeleri ve gelecekteki projeler için küresel ve/veya yerel partnerler bulabilmeleri için fırsatlar sunacak.

ICOSS Kapadokya – Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansında Dil Bilimi, Edebiyat, Coğrafya, Tarih, Arkeoloji ve Eğitim Bilimleri alanları olmak üzere geniş bir yelpazede bilimsel araştırmalar sunulacak.