Whatsapp’ın en son getirdiği yeniliklerden biri olan sesli aram özelliği kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Sesli arama butonunun profil fotoğrafının hemen yanında olması Whatsapp kullanıcılarını zor durumda bırakıyor. Kullanıcılar rehberindeki kişilerin profil fotoğraflarına bakayım derken yanlışlıkla sesli arama yapıyorlar. Bu nedenle WhatsApp kullanıcıları sesli arama butonun yerinden memnun değiller.

Whatsapp'ın yayınlanan son güncellemesinin ardından kullanıcılar sesli arama yaparak da birbirleriyle görüşebilmeye başladı. Ancak iş 'yanlışlıkla' arama noktasına gelince kullanıcılar sosyal medyadan şikayetlerini dile getirmeye başladı.

Whatsapp'ta sesli arama yapacağınız buton profil fotoğrafının hemen yanında bulunuyor.Kullanıcılar profil fotoğrafa tıklamaya çalışırken sık sık yanlışlıkla arama tuşuna bastığından istenmeyen aramalar meydana geliyor.Yapılan aramalar hemen iptal edilse de karşı taraf arandığını o an görüyor bu da gereksiz iletişime neden oluyor. Whatsapp'a bu konudaki şikayetleri dikkate alıp almayacağı ise merak uyandırıyor.