O artık Müslüman, O artık Bir Türk ve o bir Nevşehirli... İstanbul’da Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş. Göğüş Hoding Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli genç iş adamı  Kerem Göğüş'ün eşi Wilma Elles'in Nevşehir'in bir gelini olduğunu biliyor muydunuz.

Caroline Wilma Elles Nevşehirli başarılı iş adamı Kerem Göğüşle imam nikahı kıydıktan sonra Müslüman olduğunu açıkladı.


Nevşehirli Kerem Göğüş Kimdir? Wilma Elles Kiminle Evlendi? 

Hatırlanacağı üzere geçen yıl başında Nevşehirli Genç İşadamı Kerem Göğüş, ünlü oyuncu Wilma Elles’e Kapadokya’da evlilik teklifi etmişti. 

Wilma Elles kimdir?   Wilma Elles 18 Ekim 1986, Köln doğumlu Alman oyuncu.  
Elles`in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı ve oyunculuk ile dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi`nde çalışmalar yapmıştır.   2004 yılında Köln`de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule`den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D`nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki`de Caroline rolünde oynadı.   Wilma Elles`e, Avrupa Kalite Ödülleri`nde 2011 ve World Consumer Ödülleri`nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Türkiye`yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olup ismine Aslı adını eklemek istemektedir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi`nde siyaset Bölümü`nde İslâm Bilimleri`ni birincilikle bitirmiştir.  Hatırlanacağı üzere 2015 yılı başlarında Nevşehirli Genç İşadamı Kerem Göğüş, ünlü oyuncu Wilma Elles’e Kapadokya’da evlenme teklif etmişti. İşadamı Göğüş, Kapadokya da  balonla bin metreye yükseldiklerinde aşağıda “Will you marry me?” (Benimle evlenir misin?) yazılı bir pankart açtırmıştı. Çok şaşıran ünlü oyuncu Elles, Türk sevgilisine ‘evet’ demişti.

"KEREM İÇİN MÜSLÜMAN OLDUM"
"Kerem için Müslümanlığı seçtim" diyen ünlü oyuncu Wilma Elles, imam nikahı yaptığı eşi ile kısa süre sonra da resmi nikah yapmıştı. Elles, işadamından ''mehir'' talebinde bulunmazken, müslümanlığı seçmiş olmaktan, Türk vatandaşı olmaktan ve Nevşehirli Genç İşadamı Kerem Göğüş'le evli olmaktan dolayı duyduğu büyük mutluluğu dile getirdi.


Willma Elles, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle hayatımıza girdi. Macera için geldiği Türkiye’de aşkı da buldu. Nevşehirli iş adamı Kerem Göğüş’e gönlünü kaptıran oyuncu, şimdilerde ikiz annesi olmanın keyfini çıkarıyor...
Caroline Wilma Elles neden Müslüman olduğunu açıkladı
Wilma Elles, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Caroline karekteriyle Ali Kaptan'ın sevgilisi olarak meşhur olmuştu... Yakın bir zamanda anne olan Nevşehir'in Gelini Wilma Elles Ekranların yeni dizisi "Yeter"in İdilini canlandırıyor. 

Müslüman oldu
Akşam’ın haberine göre, Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek’teki lüks dairelerinde mutluluğa ‘Evet’ dedi. Kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş’le birlikte imamın karşısına geçti.

kerem-gogus-kimdir-wilma-elles-kiminle-evlendi



Kerem Göğüş Kimdir?
Türk ve uluslararası iş dünyasında, yenilikçi çalışmaları ve vizyonuyla önemli bir değer oluşturan Kerem Göğüş 1980 yılında Ankara da dünyaya geldi. Kapadokya bölgesi Nevşehir eşrafından ünlü Göğüş ailesinin mensubu ve ağırceza hakimi, eski Nevşehir Avanos Belediye Başkanı Muharrem İlleez’in torunu olarak bu köklü ailedeki yerini aldı.

Keşfetme ve yenilikleri takip etme olgusu Kerem Göğüş’ü kolej eğitiminden sonra Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü burslu olarak kazandırdı. Örnek bir öğrenci olan Kerem Göğüş, eğitimini Atılım Üniversitesi’nde devam ettirdi. Yıllar sonra kendisine konferanslar verme teklifinin geleceği bu üniversitede okurken iş hayatına atıldı ve aynı zamanda tüm derslerini başarıyla tamamladı.

Ailesinden gelen girişimci ve ticari ruhla 2005’de Göğüş Yapı Sanayi A.Ş., Trend Rezidans İşletmeleri A.Ş., Göğüş Holding A.Ş. şirketlerini kurdu. Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yüzlerce çalışan, onlarca proje ile “Göğüş” markasını ulusal ve uluslararası arenaya taşıdı, şirketlerinin saygı ve güven barındıran bu marka değerini gün geçtikçe arttırdı.


Nevşehir'in gelini Ünlü Oyuncu Wilma Elles'den Türkiye Karşıtlarına Tarihi Ders! Türk dizilerinde rol olan ünlü alman oyuncu Wilma Elles Alman televizyon programına konuk oldu. Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi öven Alman oyuncu Türkiye karşıtlarına da tarihi bir ders verdi.

Oyuncu Wilma Elles canlı yayında Erdoğan'ı övdü, Alman basını çılgına döndü!
Alman ve Türk vatandaşı olan dizi oyuncusu Wilma Elles, Alman devlet kanalı ARD'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savununca Almanlar bir kez daha çirkin yüzlerini gösterdi.

“Almanya üzerindeki hilal- Ülkemiz ne kadar Erdoğan kaldırabilir” konulu tartışma programında Wilma Elles, Alman medyasını Türkiye hakkında yanlış ve tek yanlı bir resim çizdiği gerekçesiyle eleştirdi. Almanya ve Türkiye’nin iki dost ülke olduğunu belirten Wilma Elles’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı övmesi katılımcılar arasında şaşkınlık yarattı. Elles, “Erdoğan kadar çok çalışan kimse yoktur. Köprüler, yollar açıyor” deyince, Rheinland Pfalz Eyalet Başbakanı Malu Dreyer gülümsedi. Die Welt Gazetesi de oyuncu için “Alman Marslı” ve “Ankara’nın PR bölümünden gönderilmiş” ifadelerini kullandı.

PROGRAM BOYUNCA TÜRKİYE'Yİ SAVUNDU

"Kimse Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan daha çok çalışmıyor"

Elles program boyunca sözleriyle Türkiye'yi savundu."Kimse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan daha çok çalışmıyor" diyen ünlü oyuncu tutuklamaların ikinci bir darbe girişimini engellemek için çok önemli olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'YE İHTİYACIMIZ VAR

Elles, Alman medyasının yanlış ve tek taraflı bir Türkiye imajı verdiğini de söyledi: "Almanya ve Türkiye yıllardır dost. Ve kültürleri birbirlerine uyum sağlamış durumda. Türkiye Avrupa'nın önemli bir parçası. Sonuçta Türkiye Asya ve Avrupa arasında bir köprü durumunda ve bu yüzden güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Ve Almanya bu zor günlerde Türkiye'nin yanında yer almalı."

TÜRKİYE BANA İKİNCİ PASAPORTUMU VERİNCE...

Türk vatandaşlığı da alarak çifte vatandaş olan Alman kökenli oyuncu Wilma Elles, çifte vatandaşlık krizini şöyle savundu: “Çifte vatandaşlık konusunda niye bu kadar olumsuzsunuz? Türkiye bana ikinci pasaportumu verince, kendimi entegre olmuş hissettim, mobilya aldım ve evime yerleştim.”

Köln’deki demokrasi yürüyüşüne dair de yorumlar yapan Elles, "Bu sadece Erdoğan için değil, demokrasi için de yapılan bir gösteriydi" diyerek yürüyüşte yaşanan olumsuzlukları eleştirdi.