Yıllardır tartışılır,konuşulur,söylenir büyük oranda spor camiasından hep kabul görür.Çünkü uzun dönemden beri Nevşehir'imiz tesisleşmede ,çim sahalarda gençlere verilen imkanlardan civarımızdaki Niğde,Kırşehir,Aksaray Yozgat gibi Anadolu şehirlerini çok ama çok geride bırakarak büyük imkanlara kavuşmuştur.

Bu devasa imkanlardan önce Nevşehir Belediyespor'umuz sonra BAL liginde oynayacak takımlarımız ve bayağı bu tesirler sayesinde sayıları artan amatör takımlar ve sporsever vatandaşlarımız faydalanmaktadır.

Bu tesisleri boş bırakmadan Nevşehir Belediyespor'umuzun iskelet yapısı mutlaka yerli seçilmiş en az 12-15 ve 15-18 yaş kategorisinde altyapılar hazırlanmalı profesyonel bakış açısı ile bu gençlerin aile durumları,okulları hatta özel yaşantılarda izlenerek ve her türlü yardımı yaparak Nevşehirspor sevgisini onlara aşılayarak yetiştirip sporcu fabrikası bir şehir yaratabiliriz.

Nüfusumuz 110 bine yaklaştı nüfus genç sporu seviyor fakat ilgi bekliyor.Bunun için Nevşehir'imizdeki bütün spor kulüpleri ile bir araya gelip bunu mutlak hep beraber tartışıp bir yol haritası çizmeliyiz ki hem gençleri kötü alışkanlıklardan kurtaralım hem Nevşehirspor'u kalkındırıp üst liglere taşıyalım.

Bu konular üzerine çok yazılacak ve söylenecek konular var ben birkaçını dile getirdim umarım ilgililer ve yöneticiler buna sıcak bakıp bir yol çizerler.

Saygılarımla...