AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli hayırsever Paslanmaz ailesi tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlık merkezi Sahasında İncelemelerde Bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "20 Temmuz Mahallemizde Hayırseverimiz Nihayet-Muharrem Paslanmaz tarafından yaptırılması planlanan Aile Sağlığı Merkezinin hazirunumuzun katılımıyla imza protokolünün ardından, İl Sağlık Müdürümüzle ilgili alanda incelemelerde bulunduk. Hemşerilerimize hayırlı olsun. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e Hayırseverimiz Muharrem Paslanmaz ve Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay'da eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de;"Şehrimize yapılacak olan 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezimizin protokolü imzalandı, hayırlı uğurlu olsun! Hayırseverimiz Muharrem Paslanmaz’a ve kıymetli eşi Nihayet Hanım'a hemşehrilerimiz adına bu güzel yatırım için teşekkür ediyorum." dedi.

Aile Sağlığı Merkezini yaptıracak hayırseverimiz Muharrem Paslanmaz'da; "Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimizi, Sayın Belediye Başkanımızın ve Sağlık İl Müdürümüz bünyesinde imzalamış olduğumuz Aile Sağlığı Merkezi memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın." dedi.