AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM 27. Başkanı, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Alacacı ve Türkiye Gençlik STK’ları Platformu üyelerinin katılımlarında Birlik Vakfı Genel Merkezi'nde Türkiye Gençlik STK'ları Platformu tarafından düzenlenen "Gençliğin Önemi" konulu istişare toplantısına katıldı.

“Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir”

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından organize edilen toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında, "TBMM 27. Başkanımız ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanımız Sayın İsmail Kahraman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ve Türkiye Gençlik STK’ları Platformu üyelerimizin teşrifleri ve Birlik Vakfı Başkanımız Sayın Mehmet Alacacı’nın Birlik Vakfı Genel Merkezimizdeki ev sahipliğinde geleceğimizin teminatı gençlerimizin önemini istişare ettik" dedi.

Açıkgöz'den Nevşehir Kabak Çekirdeği ve Kuru Üzüm İkramı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Güçlü Türkiye yolunda gençlerimizin kendilerini geliştirip, özgüven ve kabiliyetle geleceğe güvenle yürüdükçe güçlüyüz." Değerli katılımcılara Sevdamız Nevşehir’imizin marka ürünü kabak çekirdeğini ve kuru üzümünü de ikram ettik. Kapadokya medeniyetlerin beşiği, turizm cenneti, eşsiz güzelliklerin diyarı olmasının yanında sağlığın ve gastronominin de öncü bölgesidir." dedi.