AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz sosyal paylaşım sitesinde yaptığı son dakika paylaşımla Nevşehirli turizmcilere büyük müjde verdi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürdün ile Nevşehir arası Charter uçak seferinin 1 Haziran tarihi itibari ile başlayacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "1 Haziran- 26 Ekim 2019 tarihleri arasında Ürdün'den Nevşehir Kapadokya Hava Limanına haftanın her Cumartesi günleri sefer düzenlenecek. Nevşehir ve Kapadokya bölgemize hayırlı olsun" dedi...

Açıkgöz; "Böylelikle özellikle turizm ve iş sektöründe önemli bir gelişme yaşanacaktır. Bu talebimizi değerlendiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'a ve Türk Hava Yolları yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ürdün’den Nevşehir'e ilk turist kafilesi “Jordan Fly” havayolu şirketi tarafından düzenlenen charter seferiyle 1 Haziran Cumartesi günü gelmesi planlanıyor.