AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki gösterdi.

Açıkgöz'den CHP'li Özkoç'a sert tepki: "Hukuk önünde hesap vereceksin..."

Milletvekili Açıkgöz, Twitter hesabından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un açıklamalarına ilişkin şu paylaşımda bulundu: Türkiye olarak; milli birlik ve beraberlik içerisinde haklı, kararlı mücadelemizde Cumhurbaşkanımıza ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarfeden CHP'nin Grup Başkanvekili hadsizce açık bir ihanet içerisindedir. Ahlaksızlığının hesabını vicdanlarda ve hukuk önünde verecektir!" dedi.

Açıkgöz; "Cumhurbaşkanı'na ağza alınmayacak iğrenç hakaretleri sıralayan, siyasetçi olarak, vekil olarak nitelemekten utandığım Engin Özkoç'u milletimizin vicdanına havale ediyorum. Unutulmasınki, bu Gazi Meclis çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başkomutanımıza hakaret edilmesine kesinlikle müsade etmeyiz. Adam gibi konuşmayan, ülkesinin ve milletinin yanında olmayan herkese de haddini bildiririz." dedi.