Meclis çalışmalarına Divan nöbeti ile devam eden TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli vatandaşların, Sağlık  Bakanlığının açıklamalarını yakından takip etmesini, "14 tedbir"e de uymasını istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "TBMM Genel Kurulumuzda Sağlık Bakanlığı Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın Covid 19 hakkındaki bilgilendirmesini dinledik.‬ ‪Gazi TBMM’deki çalışmalarımıza divan nöbetimizle devam ediyoruz.‬" dedi.

Hükümet olarak gerekli her türlü tedbiri aldıklarını da ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; ''En önemli tedbir kişisel bakım ve korunmadan geçiyor'' dedi.

Açıkgöz: Tedbiri elden bırakmayalım

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ''Cumhurbaşkanımızın da tavsiye ettiği gibi, bu süreçte el sıkışma, kucaklaşma gibi fiziki temaslarda mümkün olduğunca bulunmuyoruz. Bizde katıldığımız proğram ve toplantılarda bunu uyguluyor ve tavsiye ediyoruz. Vatandaşlarımızın da konuya karşı oldukça duyarlı olduklarını görüyorum. Kişisel bakım ve temizliğimize dikkat ettiğimiz ve fiziksel temasta mümkün olduğunca az bulunduğumuz sürece; inanıyorum ki bu salgından milletçe el birliği ile korunacağız. Tedbiri elden bırakmayalım'' dedi.

Açıkgöz: Bu salgını birlikte aşacağız!

Hükümet olarak gerekli her türlü tedbiri aldıklarını da ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Halkımızın her zaman yanındayız ve bu süreci birlikte aşacağız. Unutulmasınki tedbirlerimiz virüsten daha güçlüdür, tedbiri elden bırakmayalım. Bu musibeti hep birlikte atlatacağız. Hijyen ve tedbiri de unutmayalım. Birlikte mücadele edecek, birlikte kazanacağız.

Ben bu vesile ile bu süreçte gece gündüz demeden mesailerini harcayan tüm Sağlık çalışanlarımıza, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya ve Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da etkin tedbirleri ve mücadeleleri için teşekkür ederim." dedi.