AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ülkemizin önemli Radyo programcıları ve sosyal medyanın tanınan yüzleri ünlü radyocuları Kapadokya'ya davet etti. 

Kapadokya’nın tanıtımına her fırsatta katkı sağlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bu kez de ünlü radyocuları Kapadokya'ya davet etti.

Tüm Türkiye'nin tanıdığı Radyo Turkuvaz’da yayınlanan ve artık efsane haline gelen Hopdedik Ayhan Şov'un sunucusu Ayhan Güngör ve Radyo D'de yayınlanan “Adem Metan Show” proğramının moderatörü ve sunucusu ünlü radyo programcısı Adem Metan'a sosyal medya üzerinden seslenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, özel davetinde; "Gelenekten geleceğe eşsiz güzelliklerin diyarı, peribacalarıyla bezenmiş muazzam vadilerimizle, kadim kültürümüzle Kapadokya’mıza, Sevdamız Nevşehir’imize de en kısa zamanda bekliyoruz inşAllah..." dedi

Radyo programcılarının insanlara keyifli anlar geçirmek ve bilgilendirmek gibi önemli bir görevi üstlendiklerini ifade eden Açıkgöz'ün bu çağrısına Ünlü Radyocular Hopdedik Ayhan ve Adem Metan'dan cevap gecikmedi.

Afyonkarahisar’da Vali Gökmen Çiçek' in önerisiyle Arog filminin çekildiği Frig Vadisi / Döğer Köyü’nde gün boyu kamp yaptıklarını söyleyen Hopdedik Ayhan: "Sayın vekilim bu yaşa geldim peri bacalarını daha görmedim. Arkadaşlar da uygun görürse bir sonraki kampı sizin de müsait bir vaktinizde katılımınızla orada yapalım, sizi kampımıza misafir etmek isteriz. #Nevşehir e selamlar" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'de; "Değerli hopdedikayhan, yaşından yana MaşAllahın var da tüm arkadaşlarımızla birlikte en kısa zamanda masallar diyarı Kapadokya’mıza sizleri bekliyoruz inşAllah..." dedi.

Radyocu Adem Metan'da: "Memleketimizin her yanı ayrı güzel. Ülkemizi sevelim. Allah devletimize güç versin. Cennet bir vatanımız var. Ne mutlu bizlere bu toprakları hediye edenlere..." dedi.