Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda sol ayağını kaybeden Nevşehirli gazimiz Uzman Çavuş Zeki Didinmez, yakalandığı hastalık sonucu sol bacağını kaybeden Nevşehirli Mehmet Ali Doğan'a tedavi gördüğü Versa Hastanesinde ziyaret etti.

Nevşehirli Gazimiz Zeki Didinmez, Güçlü duruşu ile bir çok kanser hastasına umut olan Nevşehirli Mehmet Ali Doğan'ı ziyaret ederek moral verdi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazimiz Zeki'den Mehmet Ali'ye En Anlamlı ziyaret...

Geçirdiği rahatsızlık sonucu sol bacağını kaybeden Mehmet Ali'nin sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gidiyor olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Afrin Gazisi Zeki Didinmez yaptığı açıklamasında; "Nevşehirli Mehmet Ali Doğan kardeşimi, tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

Açıkcası, Mehmet Ali kardeşimizin geçtiği durumları çok iyi biliyorum, kendisini anlıyabiliyorum çünkü aynısını bende yaşadım. Tabiki kolay değil. Güçlü olmak inançlı olmak moralini hep üst düzeyde tutmak ve sabırlı olmak... Ama gördüğüm kadarı ile Mehmet Ali'nin moral motivasyonu çok iyi. Tedavi süreci devam ediyor. Ben kardeşimin çok kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Kendisine de söyledim, bizi en iyi biz anlarız bu haseple, şahsen yardımcı olabileceğim ne varsa Mehmet Ali kardeşimin yanındayım. İşallah tedavi süreci bittiğinde beraber çok vakit geçiririz. Bu vesile ile kendisi ile birlikte hastalarımıza ve tüm gazilerimize Allah'tan acil sifalar dilerim. " dedi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in bu ziyareti ile çok büyük moral bulduğunu söyleyen Mehmet Ali Doğan'da, Nevşehirli Gazimiz Zeki'den Allah razı olsun, ayaklarına sağlık. Nasrettin hoca'nın 'Siz bana eşekten düşen birisini getirin, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar' dediği gibi elbette beni en iyi kendisi anlardı. Saolasın değerli kahramanımız Gazimiz Zeki kardeşime, merak ettiğim bir çok soruları kendisine sordum, beni aydınlattı. Bir kez daha kendisine bu anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da görüşmek isterim. Binlerce kez Rabbime şükürler olsun. Rabbim Zeki kardeşim ile birlikte tüm Gazilerimize de şifalar nasip etsin. Geçmişten bugüne Gaza ve Gazilik ruhuyla hayat bulan Türkiyemizin istiklal ve istikbali uğruna; Gazilik makamına erişen ve ahirete intikal eden, Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, tüm ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; hayatta olan Gazilerimize hürmetlerimi sunuyorum" dedi..." dedi.

Nevşehirli Gazimiz Zeki Didinmez'e, ziyaretinde babası Abdullah Didinmez ve FİB Haber Merkezi Genel Koodinatörü Fikret Çapacı'da eşlik etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.