Genç Nevşehirliler Derneğinin Instagram üzerinden gerçekleştirdiği ''Nevşehir'in Değerleri'' konulu söyleşinin konuğu Diyanet İşleri Başkanı Başdanışmanı Ahmet Belada oldu.

Genç Nevşehirliler Derneği 'Doyumsuz Sohbetler' dizisine devam ediyor. Dün akşam saat 21.00 da Diyanet İşleri Başkanı Başdanışmanı Eğitmen Araştırmacı Yazar Ahmet Belada ile ''Nevşehir'in Değerleri'' konulu canlı yayın programı gerçekleştirdi.

"Nevşehir'in Değerleri" isimli özel bir kitap çıkarmayı düşündüğünü vurgulayan Ahmet Belada, bu konuda hergün yazdığını ve çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Belada, Nevşehir'in değerlerini hepimizin bilmesi tanıması gerekiyor. 

Damat İbrahim Paşa'dan, Ürgüplü Mustafa Hayri Efendi'ye kadar Nevşehir'in önemli değerlerini anlattığı keyifli söyleşinin moderatörlüğünü Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca yaptı.

Gelin şimdi Genç Nevşehirliler Derneği Doyumsuz sohbetler 6. bölümünde, Diyanet İşleri Başkanı Başdanışmanı Ahmet Belada ile '' Nevşehir'in Değerleri '' konulu o keyifli sohbet proğramını birlikte izleyelim.