Öğelden sonra Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, ilk önce AK Parti Nevşehir il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ; "İç Anadolu Bölgesi Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları AR-GE Başkanlarımız ile Nevşehir İl Başkanlığımızda bir araya gelerek İç Anadolu Bölge değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Nevşehir'de esnaf ziyaretleriyle şehrin nabzını ölçtü.

Teşkilat mensuplarıyla istişarede bulunan Dağ, daha sonra Nevşehir'de esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a esnaf ziyaretlerinde , İl başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Başkan Yardımcımız AR-GE Başkanımız Sayın Av. Hamza Dağ ve hazirunumuzla, teşkilatımızla birlikte çarşı esnaflarımızı ziyaret edip, hemşerilerimizle de hasbihal ediyoruz. Sevdamız Nevşehir" dedi.