Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşehir OSB’de fabrikaları gezdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşehir ziyareti kapsamında daha sonra Nevşehir Organize Sanayi Bölgesine gezerek temas ve incelemelerini sürdürdü. Varank, burada üretim yapan işletmelerin sahip ve yöneticileriyle de görüşmelerde bulundu.

Bakan Varank'a OSB ziyaretine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ak Parti 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilli- Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yrd. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Nevşehir Belediye Başkna Adayı Rasim Arı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank ve AK teşkilatımızla OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarımızı ve emektar çalışanlarımızı ziyaret ediyoruz. ‬ ‪“Büyüyen, gelişen, üreten #Nevşehir için durmak yok çalışmaya devam, OSB’de faaliyet gösteren işletmelerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.