31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ismine yakışır bir şekilde adeta ARI gibi çalışan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  bir taraftan şehri adeta şantiyeye çeviren ve 50 yıllık geçmişten günümüze gelen sorunlarına köklü çözümler üretirken diğer taraftanda sağlıklı nesiller yetiştirmek adına şehrin gençleri ve çocukları için spora teşvik edici çalışmalarını yürütüyor.

Bu şehrin bir evladı olarak Hayalindeki Nevşehir için gecesini gündüzüne katarak serumla çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Arı, ulaşım sorunlarını çözmek ve vatandaşların rahat bir şekilde şehir içinde ulaşım sağlaması için başlattığı girişimlerden biri olarak; hastaneye rahat ulaşım için, tahsis edilen 3 adet HASTABÜSLER’in Nevşehir'de en yakın zamanda hizmete başlayacağını duyurdu.

Başkan Arı'dan ismine yakışır proje...

Başkan Arı, yaptığı girişimler sonucu, hastane ve mahalleler arası olan ulaşımda hastaların çektiği sıkıntıları bitirmek adına, hastaların kendi mahallesinden bindikleri Hastabüs’lerle, şehir içinde hiçbir durakta durmadan direk hastaneye giden 3 adet Hastabüs, en yakın zamanda Nevşehirlilerin hizmetine giriyor. 

Bu hizmeti ile de şehrimizde bir ilke imza atmaya hazırlanan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Mahalleden hastaneye, hastaneden mahalleye şehir içindeki hiçbir durakta durmadan vatandaşlarımıza hizmet verecek yeni HASTABÜS’lerimiz en kısa zamanda hizmete başlayacaktır. Amacımız hastalarımıza bir nebze olsun zor anlarında da yanında olduğumuzu göstermektir. Nevşehir'imize hayırlı olsun…" dedi.