Hayalindeki Nevşehir için deyim yerinde ise insan üstü bir performans ortaya koyan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hareketlilik performansında neredeyse sınırları aştı... Dolayısıyla Yoğun Çalışmaların Ardından Yorgun Düşen Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Doktorlar Bir Süre Dinlenmesini Tavsiye Etti.

Doktorların tavsiyesi üzerine evinde istirahate çekilen Başkan Rasim Arı'nın, bir kaç gün sonra yeniden görevinin başına döneceği ifade edildi.

Rasim Arı'nın temposuna yürek dayanmaz...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Canlar rutin olarak test yaptırıyoruz. Birkaç gündür hafif rahatsızlık nedeni ile yeni test yaptırdık. Şükür herhangi bir sorunumuz yok lakin doktorumuz birkaç gün istirahat etmemizi tavsiye ettiler.
Bu nedenle istirahat etmemiz gerekiyor. Ekibimiz tüm gücü ile hizmetlerimize devam ediyor ve sizin emrinizde olduğumuzu bilmenizi isterim..
Selam ve dua ile..." sözleriyle duyurmasının ardından binlerce Nevşehirli vatandaş kendilerine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'ya geçmiş olsun dilkelerini sunuyor, Allah'tan şifalar diliyoruz.