Nevşehir'de bir binanın bacasından çıkan duman vatandaşların tepkisine neden oldu. Peki, Bu duman kimin bacasından çıkıyor? 
Çağımızın en büyük sorunlarından biri, belki de en önemlisi olan çevre kirliliği yaşamı ve doğal hayatın devamlılığını tehdit ediyor. Çevre kirliliğine neden olan pek çok etken var. Bunlardan bir taneside bacalardan çıkan zehirli duman. Vatandaşlarımız Nevşehir'de Çevreye ciddi zarar veren bu kirliliğin önüne geçilmesi isteniyor.

Özellikle bilinçsiz soba ve kalorifer yakılması dolayısıyla ilimiz kamuoyunda bu dumanların çevreye yayıldığı, insanlara da zarar verdiği tartışılıyor.

İşte en son bu fotoğrafı hafta sonunda Nevşehir'de görüntüleyen ve Sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaşımız; "Tek başına bütün mahalleyi duman altı yapabilmek, zor iş doğrusu, ne yakıyorlar acaba?" sorusunu yöneltirken, insan ve çevre sağlığını tehdit eden bu görüntü karşısında yetkililerin gereğini yapmasını istediler...

Nevşehir'de gerek mevsimsel nedenlerle gerekse bilinçsizce ve hor olarak kullanımı nedeniyle o meşhur temiz içme sularımız maalesef kalmadı bari temiz havamıza sahip çıkalım. Artık önlem alma vakti geldi ve geçti. Çevreye ciddi zararlar veren bu tüm mesken ve kurumları isim vermeden uyarıyor ve gerekli tedbirleri almalarını Nevşehir halkımız adına istiyoruz.