Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'in davetine icabetle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Senegal'in başkenti Dakar'a ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Senegal'de AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir heyetiyle birlikte karşıladı.

Erdoğan'ı, Milletvekili Açıkgöz Nevşehir heyetiyle birlikte karşıladı. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ı Senegal’de Nevşehir heyetimizle birlikte karşıladık.‬ Senegal ziyaretiyle Cumhurbaşkanımız ve heyetimiz; Türkiye ve Senegal’in dostluğunu ve işbirliğini pekiştirecek, Afrika’nın istikrarına da katkı sağlayacaktır." dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şu açıklamalarda bulundu;"Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, Senegalli mevkidaşı Macky Sall'in davetine icabetle özel uçak "TUR" ile TSİ 01.20'de Senegal'e geldi. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Hanımefendi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, MİT Başkanımız Hakan Fidan, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Dakar'a geldi." dedi.