Nevşehir'in İlk internet Gazetesi olarak ilimiz ve bölgemizin en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com şimdide yine bir ilke imza atarak Türk Patent Enstitüsü'nden Marka Tescil Belgesi Aldı. 

“Fib Haber.Com” Markası Artık Güvende... 

FİB Haber.Com İmtiyaz sahibi İbrahim Uysal tarafından hazırlanan "FİB HABER" ibareli marka başvurusu işlemlerinin ardından Türk Patent Enstitüsü Başkanlığınca onaylanan "FİB HABER" sitesi Nevşehir'de tescil almış ilk haber sitesi olarak yine ilklere imza atmış oldu.    

Yaklaşık 13 yıl önce yayın hayatına başlayan www.fibhaber.com Haber sitesi şimdi de marka tescil belgesi almanın mutluluğunu okuyucuları ile paylaşıyor.  Kurumsal kimliği ile çalışmalarına emin adımlarla ilerleyen ve Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi, "FİB Haber " sitesi markalar tescil daire başkanlığınca tescil edildi.

FİB Haber.Com İmtiyaz sahibi İbrahim Uysal, Nevşehir ve genelinde tek tescilli İnternet haber sitesi markası olma özelliğine kavuşan "FİB HABER" sitesinin Nevşehir’miz için hayırlı haberlere vesile olmasını diliyorum, FİB Haber.Com ilimiz ve bölgemizin 1. numaralı ve en güvenilir haber merkezi olmayı sürdürüyor" dedi.  

Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı'da; "Sizlerden aldığımız güç ile büyümeye devam ediyoruz. Dürüst ve ilkeli haberciliğe bundan böyle FİB Haber olarak kurumsal kimliği ile devam edeceğiz" dedi.

Çapacı, Nevşehir'in bir marka değeri www.fibhaber.com olarak bugüne kadar elde edilen başarıların güvence altına alınmasından mutlu olduğunu ifade etti.