NEVBİAD tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “NEVBİAD İftar Buluşması”nda bürokratlar, siyasiler, iş insanları, akademisyenler ve çok sayıda farklı meslek grubundan Nevşehirliler bir araya geldi. 

İftar proğramına; AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Sanatçı Metin Şentürk, Kürşat,  İş İnsanı Muzaffer Leblebici  ile NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi çok sayıda Nevşehirli hemşehrilerimiz ve platform üyeleri katıldı. İftar programına ayrıca İstanbulda eğitim gören Nevşehirli üniversite öğrencileri de katıldı. 

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin’in öncülüğünde ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ev sahipliğinde Baltalimanı Polis Evi’nde düzenlenen iftar proğramında bir araya gelen Nevşehirliler uzun süren sohbetlerle hasret giderdiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "İstanbul'daki gururumuz olan NEVBİAD'ımızın düzenlediği iftar programına katıldık.. Başta, sahipliği yapan İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan'a, Programda emeği geçen tüm işadamlarımıza Ve salonu samimi duygularıyla dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe; "İstanbul’da düzenlenen ve 4. sü organize edilen Nevbiad Geleneksel İftar Buluşmasında Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik. Ülkemizin her köşesinde bulunan hemşehrilerimizle buluşmaya ve kucaklaşmaya devam ediyoruz. Nevşehir İçin Durmadan Yorulmadan Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında "Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İstanbul’da yaşayan Nevşehirli iş insanlarımız ve değerli bürokrat’larımızın Balta limanı polis evinde düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğine iştirak ettik. Bizi davet eden ve bizimle gönülden ilgilenen Başta değerli hemşehrimiz NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'e, ev sahipliği için İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan’a ve Nevşehir’li iş adamlarımıza ve bürokratlarımıza çok teşekkür ederim..." dedi. Açıkgöz; "Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “NEVBİAD Geleneksel İftar Buluşması”nda çok sayıda farklı meslek grubundan Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik. “Sevdamız Nevşehir diyerek çıktığımız  bu kutlu yolda birlik ve beraberlikle Nevşehir’imize hizmet etmeye gayret ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.