Kapadokya'nın iki önemli adresi Ürgüp ve Ortahisar'ın turizm yatırımcıları, STK'ları ve turizm temsilcileri Ortahisar Fosil Cave Hotel’de bir araya geldiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Ürgüp ve Ortahisar heyeti , bölge turizmi adına önemli kararlar aldılar.

"Ürgüplüler Platformu" çatısı altında toplanarak güç birliği yapan Ürgüp ve Ortahisar turizm sektör temsilcileri, 2019 yıl sonu değerlendirme toplantısında Kapadokya'nın Başhisar'ı ve Ortahisar'ı olarak birlikte hareket etme kararı aldılar.

"Şen olasın Ürgüp, Şen Kalasın Ortahisar"

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Şen Olasın Ürgüp... Ürgüp STK’lar ve Turizm Sektörü temsilcilerimizle bir araya gelerek 2019 yılının sezon sonu genel değerlendirmesini yaptık. Bir sonraki toplantıda buluşmak dileğiyle, tüm katılımcılara ve bugünkü ev sahipliğinden dolayı Ortahisar Fosil Cave Hotel’e teşekkür ederiz" dedi.

"Ürgüp ve Ortahisar olarak biz birlikte güçlüyüz..."

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de; "Sayın Başkanım; Size ve nazik ev sahipliği için Selahattin kardeşime teşekkür ederiz. Ürgüp ve Ortahisar olarak birlikte güçlüyüz, birlikte haklarımızı koruyacağız. Bu ekibi bir araya getirdiğiniz ve insiyatif aldığınız için sağolun varolun" dedi.