Nevşehirli Ahmet Nazım Çelik Umre Dönüşü Coronavirüsden korunmak için tedbir amaçlı alınan karantina sürecinin nasıl başladığını ve neler yaşadıklarını anlattı.

Karantina Altındaki Nevşehirli Umreci Ahmet Nazım Çelik; "Allah Devletimize Zeval Vermesin"

Nevşehirli Ahmet Nazım Çelik Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde Özel Harekâtçılar Kız yurdu Bahçelievler Mah. No:35 4/A  A Blok D:522'de sürdürmekte oldukları karantina sürecinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı;

'15 - 03 - 2020  Pazar  Medine’den uçakla  Bursa havaalanına gelmek üzere yola çıktık biz havada iken  pilota gelen bir talimat üzere  Ankara havaalanına indik. Devletimizin bizim için tahsis etmiş olduğu otobüslere uçaktan direk biniş yaparak yukarıda belirtmiş olduğum adrese gelerek çok temiz eşyaları tamamen yeni tertemiz bir tarafı göl manzaralı diğer tarafı şehir manzaralı  50 metre kare bir odaya eşimle beraber yerleştirildik.

Burada devletin bize veriyor olduğu hizmetler.  1.  Sabah zengin çeşitleriyle kahvaltı odamıza getiriliyor sınırsız kahvaltılık alabiliyorsun çay kahve meşrubat vs,re. Sonrasında temizlikçi geliyor daireyi Denizli’yle. Sonra doktor ve hemşire odaya geliyor muayene ediyor ilaç vs. ihtiyacını karşılıyorlar. Sonra  zengin menülü öğle yemeği odaya getiriliyor  meyve sebze sınırsız.  Sora çöp toplayıcı geliyor. Sonra hal hatır ihtiyaç soruyucu geliyor. Sonra dezenfekte edici geliyor daireyi tamamen dezenfekte ediyor. Sonra akşam yemeği geliyor yemekler çok zengin ve çeşitli salatası meşrubatı meyvesi tatlısı çayı kahve adeta sınırsız  tuvalet kağıdı peçete el sabunu şampuan el yüz ve banyo havlusu  sınırsız alınabiliyor  çocukların bütün ihtiyaçları karşılanıyor isteyene çamaşır veriliyor. Daireler 24, saat sıcak banyo ve lavabo suları 24, saat sıcak  yatak nevresim ve çarşaflar sık sık değiştiriliyor.  Çerez kuru yemiş veriliyor. 

Şimdi soruyorum dünyada kaç tane devlet milletine böylesi hizmet ediyor ?? hiç bir devlet kendi halkına böyle bir hizmet vermemiştir veremezde Allah devletimize zeval vermesin.  Güç kuvvet versin inşallah. Bize hizmet eden güler yüzlü kardeşlerimizden Allah razı olsun devletimiz ebedi payidar olsun inşallah.  eksik ve hatalarım için özür dilerim. saygılarımla...'