Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyünde 03 Mayıs 2020 tarihinde başlayan karantina süreci bu gece 17.05.2020 saat 00.00 itibari ile sona erdi. Karantina süresininin tamamlanmasına artık sayılı saatler kala Kurugöl köyü sakinleri bir teşekkür mesajı yayımladılar.

Hayırlı günler FİB Haber ailesi bugün Kurugöl de 14 günlük karantina süresi doldu ve sizlerin sayesinde köy sakinleri adına bir teşekkür haberi istiyoruz. Bizleri 14 gün boyunca her konuda sürekli kontrol altında tutan Kaymakamımız Doğukan Koyuncu, Acıgöl Jandarma Koutanımıza ve Saglık personellerine teşekkürü bir borç biliriz.

Zamanında alınan tedbirler karşısında sıfır vaka ile karantinayı bitirmiş olmak çok güzel bir duygu. Bu tedbiri önceden alan imamlarımıza, muhtar ve azalarınada teşekkürler...

Kaymakam Koyuncu'ya Özel Teşekkür

Bu vesile ile bir kez daha Kaymakamımız Doğukan Koyuncu'dan Allah razı olsun. Süreç boyunca bizleri hiç yalnız bırakmayarak moral oldu güç verdi ve Devletimizin varlığını hep gösterdi.

Vaka haberini alır almaz köye gelip bilgi alan durum kontrolü yapan sürekli bir gözü kulagın Kurugöl de olan en ufak ihtiyaçları bile anında karşılatan bir Acıgöl Kaymakamımız Doğukan Koyuncu karantina süresince kapı kapı dolaşıp evdemisin diye görmeden gitmeyen jandarmalar günlük telefonun öbür ucunda arayıp durum yoklaması yapan aile hekimine bu süreçte emegi geçen herkesten Allah razı olsun sizlere sonsuz teşekkürler... Allah vatanımızı milletimizi korusun. Devletimize bir zeval vermesin..." dedi.

KURUGÖL KÖYÜMÜZDE KARANTİNA SÜRECİ BU GECE SONA ERDİ

Covid-19 tebdirleri kapsamında 03.05.2020 tarihi itibari ile karantina altına aldığımız Kurugöl köyümüzde karantina bu gece 17.05.2020 saat 00.00 itibari ile sona erdi.

Karantina süreci boyunca bizlere her türlü desteği veren Sayın Valimiz İlhamı Aktaş’a şükranlarımı arz ediyorum. Karantinanın ilk gününden son gününe kadar Kurugöllü vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda bizlerin her an yanında olan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ‘ e teşekkür ederim.

Mesai mefhumu olmadan vatandaşımızın her türlü hizmetine koşan başta ilçemiz jandarma personeli,sağlıkçılarımız ve VSDG üyelerini süreç boyunca başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Doğukan KOYUNCU
Acıgöl Kaymakamı