Grup Toplantısı için Meclise gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis girişinde, AK Parti Nevşehir Milletvekili ,TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz karşıladı. Erdoğan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere AK Parti Grup Salonu'na geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde ayak üstü görüşerek, Tüm Nevşehirli hemşehrilerinin selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde meclis girişinde görüşen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kendilerine Nevşehir halkının selamlarını ilettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da, Açıkgöz aracılığı ile Tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Milletimizin lideri, Cumhurun Başkanı, Reis’imiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan Gazi TBMM’ye teştiflerinde Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını, muhabbetlerini, desteklerini ve dualarını ilettik" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya, grup toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.