AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili bir mesaj yayımladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili basın açıklamasına eşlik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "TSK'nin, Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe başarılar diledi."

Milletvekili Açıkgöz, Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Bu harekatın amacı sınırımızda terör yuvalarını temizlemek, bölgede oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok ederek barış koridoru oluşturmaktır. Bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Kahraman Türk ordumuz barış için bir teminattır. Elhamdulillah kahraman askerlerimizin moralide çok yüksek. Allah, harekata katılan Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muzaffer eylesin.” dedi.