TFF Misli.com Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Edirnespor'a 2-1 yenildi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Edirnespor, 20. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunda Ferdi Konak'ın ayağından bulduğu golle 1-0 üstün duruma geçti. Maçın 23. dakikasında karşılaşmanın hakemi ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Edirnespor'da Ferdi Konak topun başına geçti vuruşunda Kalecimiz Onur Behiç Özalgan muhteşem bir kurtarışa imza attı. Edirne penaltı vuruşundan faydalanamadı. Başka bir değişle Nevşehir Belediye spor'da Kaleci Onur 2. gole izin vermedi. Devamında bu kez Nevşehir Belediyespor penaltı vuruşu kazandı. Emrah Bedir'in vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1'e geldi. Karşılaşmanın ilk yarısından başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

Yarım saat 10 kişi kalan rakibine boyun eğdi...

İkinci yarının hemen başında, 51. dakikada bu kez Harun Özcan'ın orta sahadan adeta yürüyerek getirdiği topu ağlarla buluşturmasının ardından tekrar öne geçen Edirnespor, 62.dakikada O. Kandemir çift sarı karttan Kırmızı kart gördü ve 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra kalan sürede Nevşehir Belediyespor'un skora dengeyi getirme çabaları sonuçsuz kalırken karşılaşmanın hakemi Engin Atmaca'nın da kötü bir yönetim gösterdiği maçta başka gol olmayınca maç 2-1 mağlubiyetimizle sona erdi.

Edirnespor bu sonuçla ikinci haftayı 3 puanla kapatırken, Kırmızı Beyazlı temsilcimiz ise ligin 2.haftasından da puansız döndü. 

Nevşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Kemerspor 2003 ile oynayacak.

Goller: Dk 20 Ferdi Konak (P), Dk 51 Harun Özcan (Edirnespor)Dk 29 Emrah Bedir (Nevşehir Belediyespor)

Maç Analiz:  

Nevşehir Belediyespor, ilk 2 haftada oynadığı futbol ile ilerleyen haftalar için hiç umut vermedi. Yöneticilerimizin büyük fedekarlık örneği göstererek yaptığı bir çok yeni trasferlerle oluşturulan takımda uyum sorunu yaşandığı aşikar. Zira, teker teker bakıldığında ligin en kaliteli takımlarından olan Nevşehir Belediyespor'un istediğimiz seviyeye gelmesi için zamana ihtiyaç var ve biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

Şuana kadar takımın mevcut durumundan tek sorumlu şüphesiz Teknik Direktör Taner Öcal. Bu takımın güzel futbol oynaması ve uyum sorununu atlatması için Öcal'a büyük iş düşüyor. Henüz daha ligin başındayız ama önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kemerspor 2003 maçından mutlaka 3 puan çıkarmamız şart. Artık takımımızın daha fazla puan kaybedilecek lüksü kalmadı.

Misli.Com «1. Grup (2.Hafta) Sonuçları»      

Çankaya Futbol Kulübü 1 - 4 Malatya Yeşilyurt Belediyespor (Dün oynandı)

Fatsa Belediyespor 2 - 0 Kızılcabölükspor

Edirnespor 2 - 1 Nevşehir Belediye Spor

Kemerspor  1 - 2 Artvin Hopaspor

Ofspor A.Ş. 1 - 1 Alemdağ Spor

Diyarbekir Spor A.Ş.-Bucaspor 1928

Payasspor 0 - 1 Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor

Belediye Derince Spor 1 - 0 Manisaspor

Misli.Com «1. Grup (3.Hafta)»      

Manisaspor  -  Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor

Bucaspor 1928 -  Belediye Derince Spor

1877 Alemdağ Spor  -  Diyarbekir Spor A.Ş.

Artvin Hopaspor -  Ofspor A.Ş.

Nevşehir Belediye Spor   -  Kemerspor 2003

Kızılcabölükspor -  Edirne Belediyesi Paş Edirnespor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor   -   Fatsa Belediyespor

Çankaya Futbol Kulübü  -    Payasspor