Nevşehir'de engelli bir vatandaşımızın sahibi olduğu hediyelik eşya ve çakmak tezgahı kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edilerek soyuldu.

Nevşehir Atatürk Bulvarı Gülbahçe altındaki tezgahında çakmak, tesbih satarak geçimini sağlayan evli ve iki çocuk babası Bedensel engelli Doğan Toprakcıer dün gece kimliği belirsiz şahıslar tarafından tezgahı soyuldu.

Sabah tezgah açmak için aracına gelen engelli vatandaşımız Doğan Toprakcıer, tezgahının kilidinin kırıldığını fark ederek durumu polise bildirdi.Toprakcıer,  tezgahında bulunan tesbih, çakmak, çakmak gazı, tarak, tırnak makası gibi muhtelif hediyelik eşyaların da çalındığını belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçta inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarının kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri, şüpheli kişi ya da kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

FİB Haber merkezine açıklamada bulunan mağdur Doğan Toprakcıer Nevşehirli vatandaşlara çağrıda bulunarak şunları ifade etti;

İçerisinde tesbih, çakmak, çakmak gazı, tarak, tırnak makası gibi muhtelif hediyelik eşyaların bulunduğu tezgahın kilidini kırarak çalan kişileri gören, duyan veya mazemeleri satmaya çalışırken görülen kişilerin haber verilmesini rica ediyoruz.

İRTİBAT GSM: 0 535 679 19 51 
İRTİBAT GSM:0 536 692 91 37