Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Kisecik Köyünde gökyüzünde daireler çizerek hareket eden ışıklı cisim, Efe Orman tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Akşam saat 21.30 itibariyle ortaya çıkan ve çıplak gözlede görülen cismin görüntüleri sosyal medyada kullanıcılarını da heyecanlandırdı. Kimi vatandaşlar görülen cismi ufo olarak yorumlarken, kimileri de cismin uydu ya da bir yıldız olarak değerlendirdi.

Bir anda belirdi! Gizemli cisim heyecan yaşattı...

Hacıbektaş ilçesine bağlı Kisecik Köyünde 1 Ağustos Cumartesi akşamı ve en son dün akşam saat 21.31 sıralarında gökyüzünde görülen ışıklı cisim, görenleri heyecanlandırdı. 

3 Gün üst üste görüldü...

Daireler çizerek hareket eden cisim Efe Orman tarafından cep telefonuyla görüntülendi. İlk gördüğünde cismin yıldız olabileceğini düşündüğünü söyleyen Efe Orman, "Gökyüzünde parlak bir cisim gördüm, çok büyüktü, sonra olduğu yerde hareket ederek uzaklaşmaya başladı. Daha sonra ise parlak ve değişik şekilde renkler saçmaya başladı. Korktum, şok yaşadım. Hemen cep telefonumun kamerasını açıp, kayıt yapmaya başladım. 10 dakika kadar daireler çizerek havai fişek renklerinde büyük ve parlak ışıklar saçıyordu. Daireler çizerek gözden kayboldu" diye konuştu. 

İşte vatandaşları endişelendiren gökyüzündeki esrarengiz ışıklar ve cisimlerin cep telefonu kamerasından görüntüleri...

Bu görüntü 04.08.2020 tarihinde kaydedildi...

Bu görüntü 03.08.2020 Tarihinde kaydedildi.

Bu görüntü 02.08.2020 tarihinde çekildi... İşte Nevşehir'de bir genci oldukça heyecanlandıran o görüntü...