Nevşehir'de ambulans ile bir hafif ticari araç ve otomobilin karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza akşam saat; 19.00 sularında meydana geldi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasından Nevşehir'e hasta taşıyan ambulansı takip eden M.A. idaresindeki 50 LC 175 plakalı hafif ticari araç Alacaşar yolu 2. km Balcın köyü yakınlarında karşıdan gelen S.Ö. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Hasta taşıyan 50 AB 838 plakalı ambulans sürücüsü Y.K. son anda aracı yolun dışına çalılara sürerek durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Kazada çarpışmanın şiddeti ile araç sürücüsü S.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. 

Korkunç kazada yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir'deki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan sürücüM.A. yolculardan  Ş.A. ve N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve yaralılara da acil şifalar dileriz...