Nevşehir merkez de bulunan kaldırım mezarlığa dadanan hırsızlar, mezarların üzerinde bulunan ekili çiçekleri çaldı. Nevşehirli bir vatandaş, yakınının bulunduğu mezarın üstüne ekilen çiçeklerin çalındığını görünce duruma tepki gösterdi. Polis ise, her yerde mezarlık üstündeki çiçekleri çalan şahısları arıyor....

Nevşehir'de 'yok artık' dedirten olay 

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a ulaşan bazı vatandaşlar, yakınlarının kabirleri üzerine ektikleri çiçeklerin ertesi gün veya bir sonraki gün yerinde olmadığını gördüklerini söyledi, bu durumun kendilerini fazlası ile üzdüğünü kaydetti.

Artık ölülere de saygı kalmadı...

Nevşehir merkez de bulunan kaldırım mezarlığında mezarlık sahiplerinin iddiasına göre, mezarlara ekilen çiçekler çalınıyor her seferinde aynı olayla karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar çözüm bekliyor... 

Bu kadarına da artık pes dediklerini söyleyen vatandaşımız; "Hırsızlık mezardaki çiçeklere kadar düştüyse vicdansızlığın sınırı kalmamaış demektir. Bu insanlık dışı bir şey, kim yaptıysa yazıklar olsun. İnsanları mezarda bile rahat bırakmıyorlar. Ölüye bile saygıları yok..." dedi.

Emniyet suçluları arıyor...

Kabirler üzerindeki çiçeklerin çalınmasına ciddi tepki gösteren ve her sene ekiliyor her sene aynı sıkıntı başımıza geliyor diyen vatandaşımız, Ölüsüne saygısı olmayanın dirisinde saygısı olmaz. “Çiçek çalacak kadar kim bu aciz?” diye isyan ettiler. “Bugün çiçek çalan yarın mezar taşını, mermeri söker” diyen vatandaşlar, bunu yapanların Emniyet güçlerince biran önce bulunarak cezasız kalmaması gerektiğini söylediler.