Nevşehir'de gece vakti birden fazla kişiyle yağma-gasp olayının failleri yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, 29.08.2020 günü Müşteki İ.E. isimli şahsın 50 plakalı motosikletinin oğlu S.E.'ün kullandığını sıralarında tanımadığı 3 erkek şahısın kendisine tüfek ve tabanca doğrultarak motosikletinin anahtarını aldıklarını ve motosikletini gasp ettiğini yönünde Kale Şehit İsmail ARSLAN Polis Merkezine yapmış olduğu müracaatlarına istinaden Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda başlatılan soruşturmada Gece Vakti Birden Fazla Kişiyle Yağma (Gasp) olayı ile ilgili olarak;

Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar ve incelenen kamera görüntülerinden olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden ayrılan  Y.Y., R.G. ve motosikleti alarak giden şahsın M.G. isimli şahıslar Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmışladır.

Suça konu motosiklet Tuzköy Mahallesinde plakasının sökülmüş, şase numarası kazılı halde bulunarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatı ile ruhsat sahibine teslim edilmiştir.             

Gece Vakti Birden Fazla Kişiyle Yağma(Gasp) olayı suçlarından gözaltına alınan Kayseri-1982 doğumlu R.G. ve Nevşehir-1991 doğumlu M.G. isimli şahıslar Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ekiplerince sevk edilmiş oldukları Mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…