Nevşehir'in önemli yatırımcılarından İş adamı Hacı Güngör'ün oğlu Recep Güngör, Neslihan Boyracı ile hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdiler.

Davetlileri kapıda karşılayan Boyracı ve Güngör aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.  

"Nevşehir Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu"

Neslihan ve Recep Güngör çifti Tafana düğün salonu tesislerinde yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi... Nevşehir'in Spor, Sanat, İş ve Siyaset Dünyasının yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık bin beşyüz kişinin katıldığı düğünde Sanatçı Zara ve Ercan Özalp sahne aldı.

Düğün törenine, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, İbrahim Yüzer, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İş Adamı Fahri Nevşehirli Muzaffer Leblebici, 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Daire Müdürleri, Belediye Başkanları, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Eski MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Muhammet Fevzi Aygün, Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Uluer ailesi, Dr. Levent  Uluğlar ile, başta Sahabeler Kenti Diyarbakır olmak üzere, Elazığ, Mersin, Adana, Ankara, İstanbul, Ordu Ünye, Afyon, Gaziantep, İzmir gibi Türkiye'nin birçok farklı illerinden gelen çok sayıda davetli katıldı.

Neslihan ve Recep Güngör çiftinin düğün törenine katılan ünlü sanatçı Zara, tüm davetlilerden büyük ilgi gördü. 

Kendine has yorumu, güçlü sesi ve etkili sahne performansıyla her zaman adından söz ettiren Zara, seslendirdiği biribirinden güzel şarkılarıyla düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Zara, "Neslihan ve Recep Güngör çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum" dedi. 

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Zara ve Ercan Özalp birbirinden güzel parçaları seslendirdiği düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye büyük renk kattı.

Gecenin kahramanları GÜNGÖR çifti adına, Öz Güngör Tarım ortakları Hacı Güngör, Osman Güngör ve Cuma Güngör kardeşler; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dediler.

Neslihan ve Recep GÜNGÖR çiftinin düğünü tüm katılımcılar tarafından Nevşehir'de bu yılın düğünü olarak değerlendirildi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde Neslihan ve Recep GÜNGÖR Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.