Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM Şeref Kapısı önünde bir araya gelerek hem hatıra fotoğrafı çekindi hem de Nevşehirlilerin selam ve sevgilerini ilettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Nevşehir teşkilat yöneticileri ve Karapınar belediye başkanı Yasin Güneş'den oluşan heyet, AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok bakanla biraraya geldi.

Erdoğan’dan Nevşehir heyetine sıcak ilgi...

Nevşehir heyetinin grup toplantısına katılım sağlamasından memnuniyetini dile getirerek teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan heyet üyeleriyle bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Erdoğan, Nevşehir heyeti ile birlikte poz vererek Nevşehir halkınada selam ve sevgilerini gönderdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; “Birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız. Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği, dirliği ve birliği için destan yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz. Allah Kahraman Türk Ordumuzu muzaffer eylesin” görüşüne yer verdi.

Milletvekili Açıkgöz; "AK PARTİ Haftalık Olağan Grup Toplantımız için Gazi TBMM’ye teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın her zamanki coşkuyla, muhabbetle ‪her daim birlik ve beraberlik içerisinde yanında duran AK Parti Nevşehir, AK Kadın Nevşehir, Nevşehir AK Genç’imize Teşekkürler #SevdamızNevşehir" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Haftalık Olağan Grup Toplantımızı izlemeye gelen Nevşehir İl Başkanımız Rauf Yanar, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimine, Karapınar Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi... 


AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar' da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Gençlik kolları ve Kadın kollarımız ile birlikte AK Parti grup toplantımıza katılarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’ın hitaplarını dinledik." dedi.

Nevşehir Heyeti AK Parti Grup Toplantısına Katıldı. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!