AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, öncülüğündeki Nevşehir heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Nevşehir'in AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Nevşehir ve Kapadoa bölgesinin turizm projeleri, beklentiler ve yatırımlar görüşüldü. Turizmin ekonominin yanı sıra çevresel ve sosyokültürel yaşam üzerindeki etkilerinin de konuşulduğu zirvede, sektörün önündeki engellerin nasıl aşılacağı tartışıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Gönül Belediyeciliğinin gönlü güzel başkanları ile birlikte TC. Kültür Turizm Bakanımız Sn Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ettik. Belediye Başkanlarımızın bölgelerinde yaptığı ve yapacakları projelerin istişaresini Sn. Bakanımız ile gerçekleştirdik. Durmak Yok Yola Devam" dedi.

Kapadokya bölgesindeki turizm sorunları ve çözüm önerilerinin de ele alındığı ziyarete ilikin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; Nevşehir heyetimizle TC. Kültür Turizm Bakanımız Sn Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik.‬ ‪Belediye başkanlarımızın bölgesel taleplerini ilettiği görüşmede Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalıştığımızı bir kez daha vurguladık.‬ Gönül Belediyeciliği ile kazanan Nevşehir oluyor." dedi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy;  "AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Sayın Yücel Menekşe ile Sayın Mustafa Açıköz ve ilçe belediye başkanlarımızla Bakanlığımızda bir araya geldik" dedi.