Son yıllarda Nevşehir’e ve Türkiye’nin çeşitli illerine yaptığı yatırımlarla yüzlerce insana istihdam imkanı sağlayan Fahri Nevşehirli İş İnsanı Muzaffer Leblebici, beraberinde Malatyalı İş insanı Vahap Tanrıverdi ile birlikte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gaziantepli Vali Sezer Becel'i Sevindiren Hemşehri Ziyareti ...

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Vuslat TV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak ve Vuslat TV Teknik Müdürü Hasan Kaya'nın da eşlik ettiği ziyarette, kendisine sürpriz yapan fahri Nevşehirli Sanayici İş İnsanı Muzaffer Leblebici, hemşehrisi Vali Sezer Becel'e; "Evinize, obanıza kadim kentimiz Nevşehir'e hoş geldiniz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Leblebici, Sayın Valimiz her gittiği yerde başarılı çalışmalar yapıyor. İnşallah Nevşehir'imizde de güzel çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi. 

 2006-2011 yılları arasında Malatya Vali Yardımcılığı görevinde bulunması hasebiyle, bizimde hemşehrimiz diyen Malatyalı İş insanı Vahap Tanrıverdi'de, Vali Sezer Becel'i tebrik ederek başarılar diledi. 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, hemşehrilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gaziantep, Malatya ve Nevşehir konulu sohbet ile geçmiş anılar tazelendi hemde Nevşehir'e yatırım konuları görüşüldü. 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.