Nevşehir Belediyesi, Başkan Rasim Arı öncülüğünde yürüttüğü, çalışma ve yatırımlarla atağa kalkarak vatandaşların hasretini çektiği hizmetlerle buluşturmayı sürdürüyor. 

Belediye bütçesinin doğrudan hizmete sunulduğu şehirde, hem merkezde hem de kırsal mahallerde altyapıdan üstyapıya, temizlikten ulaşıma, peyzajdan sosyal tesislere kadar ciddi bir hizmet seferberliği yürütülüyor.

Başkan Arı, 7'den 77'ye herkesi kucaklayan anlayışla Nevşehirlilerin gönlüne girdi...

Vatandaşı, yıllardır hasretini çektiği hizmetle buluşturan Nevşehir Belediyesi, yaklaşık 1,5 yılda yaptığı hizmetlerle de daha şimdiden vatandaşların adeta gönüllerini fethetti.

Kendisi ile görüştüğümüz Belediye Başkanı Arı, bir taraftan 1,5 senede yapılanları anlatırken bir taraftanda "Bitmedi daha yeni başladık..." sözleriyle Hayallerini süsleyen Nevşehir için yapılacakların büyük heyecanını yaşıyordu.

Arı: Tüm “Çalışmalarımız Nevşehir'in Geleceği İçin”

Şehrimizi üst ve altyapıda sorunsuz bir il haline getirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz Nevşehir'i daha yaşanır, daha çağdaş bir hale getirmektir. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız.” diye konuştu. 

Bu şehrin bir evladı ve Şehrül-Emini olarak Nevşehir halkımızdan sadece bir tek şey rica ediyorum, Allah rızası için, yaptığımız tüm hizmetlerimizin ana kaynağıda sahipleride sizlersiniz. Yapılan parkların, yolların, kaldırımların ve tüm eserlerin güzel kullanılarak sahiplenilmesini ve korunmasını istiyoruz. Yaptığımız hiçbir hizmeti cebimize koyup götürme şansımızda niyetimizde yok. Tek arzumuz Allah rızası ve şehrimize kalıcı güzel hizmetler bırakabilmek. Tüm hayallerimizi süsleyen şeyler Nevşehirli hemşehrilerimin layık olduğu hizmetler. Hayallerimizi bir bir gerçekleştirirkende, yolları parkları sokakları caddeleri mahalleleriyle pırıl pırıl cıvıl cıvıl ve tertemiz bir şehir görmeyi arzu ediyoruz. Yapılacak çok işimiz var. İşlerimizi tamamladıktan sonrada bir daha mümkün mertebe geriye dönmeyelim önümüze bakalım istiyorum" dedi...

Başkan Arı, yapılan çalışmalardan bazılarını sıralarken, Nevşehir Belediyesi olarak şehrimizi 2023 yılına kadar da değer üreten bir marka kent haline gelmeyi amaçladıklarını söyledi.

Herşey söz verdiğimiz gibi devam ediyor...

???? Saatçi Hoca Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Diriliş Bulvarı Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Mustafa Parmaksız Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Belediye Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Lale Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Kasaplar çarşısı Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Devlet Hastanesi Şifa meydani Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Nar Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Osmanlı Caddesi Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Istiklal Caddesi Alt yapi Sıcak asfalt
???? Karabacak Çeşmesi Kale Arkası Alt yapi Sıcak Asfalt
???? Kaldırım Mezarlığı Taşlibel mezarlığı iyileştirme yol yapım ve bakım onarım
???? Nejdet Ersan Parkı yenileme yeni vizyon
???? Phorzeim Parkı Düğün Salonu
???? Kavşak ve refujlerde yeni proje uygulamalar
???? Dünya turizminde rol oynayacak Kale ve Kayaşehir yamaç yerleşim projesi hayata geçirildi.
???? Sosyal Belediyecilik kapsamında sosyal ve kültürel projeler
???? Tır garaji ( bitmeye az kaldı )

???? Bitmedi daha yeni başladık...
???? Loading... (Yükleniyor)

Belediye Başkanı Rasim Arı; "Yapmış olduğumuz bu altyapı çalışmalarının gayesi şehrimizin gelecek en az 50 yılını planlayarak daha modern bir altyapı ağı oluşturmak. Altyapı yatırımları yüksek maliyetli ve zaman alan yatırımlardır. Yatırımlarımız şehir genelinde yoğun bir şekilde devam etmektedir. Altyapı çalışmalarının hemşehrilerimizi toz, toprak ve çamur anlamında yorduğunu biliyoruz. Yapılan çalışmalar şehrimizin geleceği için yapılmaktadır. Bu kapsamda anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. " dedi.