Nevşehirli Afrin Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya'yı Sene-i Devriyesinde Rahmetle Anıyoruz. Mekânı Cennet Ruhu Şad Olsun.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de terör unsurlarına yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın bugün şehadetinin sene-i devriyesi...  

Bu vesileyle tüm şühedaya Allah'tan rahmet diliyor, kanlarıyla sulayarak bize canlarını feda ederek emanet bıraktıkları bu aziz vatan topraklarının korunmasında biz de gerektiğinde canımız ve kanımızla bu büyük millete hizmet edeceğimizi dost düşman herkesin bilmesinde fayda olduğunu beyan ediyor, dahilî ve haricî bütün bedhahlara da her türlü tuzakları karşısında KORKMADIĞIMIZI ifade ediyoruz..!
Allah aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu memleketi ilelebet hıfz ü sıyanet buyursun. Başta şehidimiz Şahin Kaya´nın olmak üzere tüm ŞÜHEDÂNIN ruhları şâd olsun. 
Zaten inanıyoruz ki mekanları adn cennetidir..!

1 yıllık evli Şehit Şahin Kaya, tam bir yıl önce 5 Şubat 2018 tarihinde vatanımız, milletimiz için yani yurdumuzun bekası için şehit olmuş ve daha 20 günlük Afra isimli kız bebeğini, yarenini, cennet kokusu annesi, babası ve kardeşini geride bırakarak onları bizlere emanet etmişti.
Bu vesileyle tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi şehidimizin ve tüm şühedanın ruhları için Yasin-i Şerif okuyup dua etmeye davet ediyoruz..!