Nevşehirli değerli hemşehrimiz Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Prokule Türkiye Gayrimenkul'ü ziyaret etti.

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Nevşehirli hemşehrisi Vali Yardımcısı Dölek'e Prokule Türkiye Gayrimenkul hakkında verdiği bilgide şunları ifade etti; "Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek olarak, 2017 yılında kurulan gayrimenkul geliştirme faaliyetlerinin yanında inşaat, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri sunuyor. Türkiye'nin önde gelen genç iş adamları arasında yer alan Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek geçmişe dayalı gayrimenkul sektöründeki kazanmış oldukları tecrübeleri ile ''profesyonel gayrimenkul danışmanlığını'' Başkent Ankara'da profesyonel kadroları ile hizmet vermektedirler. Yerli ve milli marka Prokule Türkiye gelecek yıllarda da gayrimenkul pazarlama ve proje geliştirmeler yaparak kurumsal alt yapısını daha da güçlendirerek hizmet verecek" dedi.

Ziyarette, ayrıca Nevşehirli Ankara Vali Yardımcısı Dölek ile Nevşehir için neler yapabileceği ile ilgili de değerlendirilmelerde bulunuldu.

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, "Ankara Vali Yardımcımız hemşerim değerli büyüğüm Abdullah Dölek ağabeyime ziyareti için teşekkür ederim. Oldukça verimli bir görüşme oldu." dedi.