Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), tarafından Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK bölücü terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Rasulayn bölgesinde görev yapan Nevşehirli askerimiz , memleketine ve sevdiklerine FİB Haber. Com'dan selam gönderdi.

 Nevşehir'in ortak sesi www.fibhaber.com tarafından vatanın dört bir yanında görev yapan Nevşehirli askerlere ve geride bıraktıkları ailelerine destek vermek amacıyla başlatılan “Vatan Size, Aileniz Bize Emanet” Asker postası projesinde, çok kısa bir sürede binlerce Nevşehirli askere ulaşıldı.

Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. Ama bunlardan en anlamlısı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat'ın doğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'na katılan Nevşehirli askerimizden geldi. Nevşehirli kahraman Mehmetciğimiz Ali D., Barış Pınarı Harekatıyla terörden kurtarılan Suriye'nin Rasulayn bölgesinden memleketine selam gönderdi...

Syria Rasulayn’dan Selam olsun Nevşehir’e...

Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan Nevşehirli askerimiz Ali D. "Rasulayn'dan herkese selamlar. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Bizde Nevşehir'in sesi www.fibhaber.com olarak bizde Tüm Kahraman Mehmetçiğimize kınalı kuzularımıza sevgilerimizi ve dualarımızı gönderiyor hayırlı tezkereler diliyoruz.